Onze diensten

Onze diensten

Onze diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Badkamermaxx helpt u graag bij het realiseren van uw droom badkamer of toilet. Wij kunnen al het werk uit handen nemen, van het design tot de realisatie. Er is 1 projectmanager, 1 aanspreekpunt en 1 totale oplossing. En natuurlijk is het ook mogelijk om een gedeelte van de werkzaamheden aan ons uit te besteden.

Wij maken graag vrijblijvend kennis met u om de mogelijkheden voor uw specifieke situatie door te nemen.

Neem contact op

Onze diensten

Ontwerp & advies

Badkamer installatie

Tegelen

plumbing

Loodgieten

Stucen

Electra

Veelgestelde vragen

Het is ontzettend belangrijk dat wij een goede inventarisatie kunnen maken van uw wensen. Aan de hand hiervan maken wij een offerte. U ontvangt binnen 48 uur een offerte van ons.

De offerte bestaat uit verschillende onderdelen. Denk hierbij aan sanitair,  tegels, stucwerk, verfwerk, leidingwerk, timmerwerk, verlichting, accessoires etc. Tijdens het inventarisatie gesprek doorlopen wij een checklist met u om ervoor te zorgen dat we alle onderdelen in de offerte opnemen.

Badkamermaxx biedt de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De installatie gebeurt door onze eigen medewerkers in loondienst. Wij hoeven dus geen externe bedrijven in te huren die het werk voor ons doet. Dit zorgt voor veel voordeel.

Tijdens ons eerste gesprek is het belangrijk om uw wensen goed in beeld te krijgen. De personen achter de wensen vormen hiervoor de basis. Wie bent u? Waar houdt u van? Wat is uw smaak? En wat is uw droom badkamer zijn in eerste instantie de vragen die het fundament voor ons gesprek vormen. Daarnaast zijn het uiteraard de praktische vragen die belangrijk zijn om uiteindelijk te komen tot gedegen advies; Hoeveel personen maken gebruik van de badkamer? Gaat het om een bestaande badkamer of nieuwbouw? Welke badkamer elementen wenst u? Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die terugkomen tijdens ons eerste gesprek. Met uw antwoorden proberen wij te komen tot een mooi advies en een badkamer die bij u past.

Onze gesprekken zijn ontzettend belangrijk om tot een goede offerte te komen. Aan de hand van uw wensen stellen wij een zo gedetailleerd mogelijke offerte op. De offerte bevat alle elementen en afspraken die wij hebben gemaakt en vormen de basis van voor uw nieuwe badkamer project.

Echter, wij realiseren ons dat een mening weleens verandert. Blijkt achteraf dat u bijvoorbeeld toch een keuze maakt voor een douchekop of wat extra spotjes wilt laten inbouwen? Dan kunnen we aan de hand van uw nieuwe wensen de offerte aanpassen.

Uw wensen zijn ontzettend belangrijk. Maar het advies wat u kunt krijgen is net zo belangrijk. Het is van belang dat uw wensen passen binnen uw situatie. Kan ik een bad nemen? Past een dubbele wastafel wel? Heb ik nog ruimte om te bewegen? Allemaal vragen waar u misschien in eerste instantie niet aan heeft gedacht. Aan de hand van bouwtekeningen, goede gesprekken of eventueel een bezoek aan huis, kunnen wij achterhalen of uw wensen te realiseren zijn. Het komt weleens voor dat niet alles kan. Maar dankzij onze opgebouwde kennis en expertise kunnen wij goed meedenken en meekijken of we kunnen komen tot een mooie oplossingen

Uw persoonlijke wensen zijn ontzettend belangrijk. Het is voor ons als adviseur ontzettend belangrijk om goed in beeld te krijgen waar u van houdt, wat uw stijl is, hoe uw woning er op dit moment uitziet om vervolgens uw droombadkamer te realiseren. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld een hele uitgesproken mening heeft en uw keuze laat vallen voor een badkamer die ‘in de mode’ is. Het is aan ons om u te laten realiseren dat een badkamer met hele uitgesproken elementen niet tijdloos is. Aan de hand van onze reflectie vragen proberen wij uw keuzes te filteren en tot gedegen advies te komen. Het doel is om u een weloverwogen keuze te laten maken. Op deze manier komen wij samen tot badkamer op maat. Een badkamer die bij u past.

Wij werken met alle A-merken. 

Denk hierbij aan:  Bette, Dornbracht, Duravit, Easy Drain, Geberit, Geberit AquaClean, Geesa, Gira, Hansgrohe, HSK, Keuco, Laguna, Luxalon, Magnum, Nefit, Primabad, Sealskin, Sphinx Sanitair, Sphinx Tegels, Uponor, Vasco, Villeroy & Boch Sanitair, Villeroy & Boch Wellness, Villeroy & Boch Tegels, Xenz , Ben Sanitair  en Xclusive.

Voor alle materialen en badkamer onderdelen gelden bepaalde garantie voorwaarden. Wij kunnen u daarover informeren.

U heeft een vast aanspeekpunt en begeleider wanneer u kiest voor de totaaloplossing van Badkamermaxx. Wij zullen erop toezien dat het project van A tot Z wordt uitgevoerd. Alles zal conform afspraak opgeleverd worden. De kosten voor de begeleiding zijn inbegrepen.

De kracht van Badkamermaxx ligt bij haar medewerkers. Wanneer wij uw badkamer installeren dan gebeurt dit door ons eigen personeel. Het is de enige manier om de kwaliteit te waarborgen die wij willen bieden. Hiermee willen wij aangeven dat Badkamermaxx het belang ziet van goed personeel dat haar vak verstaat. Wij zorgen daar dan ook goed voor. En dit zien wij terug in de tevredenheid van onze klanten. De kans is ook erg groot dat u bij uw volgende badkamer over vijftien jaar dezelfde installateurs over de vloer krijgt ;-).

Wanneer u een badkamer koopt voor een nieuwbouw woning dan zult u hier nauwelijks hinder van ondervinden. Het is belangrijk dat wij de werkzaamheden afstemmen met eventueel andere verbouwers aan uw woning. Dit dienen wij met elkaar af te stemmen zodat alle vlot verloopt.

Gaat u uw huidige badkamer verbouwen? Dan ontkomt u helaas niet dat het wat wat hinder met zich meebrengt. Wij proberen dit zoveel mogelijk te beperken. Goede communicatie tijdens dit proces is belangrijk. Bij de oplevering zorgen wij er in ieder geval voor dat alles zo snel mogelijk klaar staat voor gebruik.

Uiteraard staat Badkamermaxx garant voor haar materialen en werkzaamheden. Wij adverteren er immers mee. Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt geniet van uw badkamer bieden wij 1 jaar garantie op kit en voeg werk en 3 jaar garantie op uw badkamer. Daarbovenop geldt voor de badkamer onderdelen en de installatie natuurlijk ook de fabrieksgarantie. Deze garanties verschillen per fabrikant en variëren van 3 tot 10 jaar.

Neem contact op

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden

Bel: +31 6 38409943