Badkamermaxx

Uw badkamer specialist

Meer over ons

Neem contact op

Ons team zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Bedankt voor uw bericht. Verzonden!
Er is iets mis gegaan. Probeer het later nogmaals.

Welkom bij badkamermaxx

Badkamermaxx verleent alle diensten om uw droombadkamer te verwezenlijken. Bent u van plan om de gehele badkamer te verbouwen? Of wenst u losse onderdelen zoals het sanitair te vervangen? Dankzij onze kennis en expertise kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Met meer dan 20 jaar ervaring staan wij garant voor maximale tevredenheid. U ontvangt de beste kwaliteit en service tegen de scherpste prijzen.

 

Daarom kiest u voor ons.

testimonial-image

Badkamermaxx heeft mijn badkamer volledig gerenoveerd. Ik heb nu de badkamer die ik altijd wilde. Een mooi en luxe uitstraling met een heerlijke rustige sfeer.

Louise

Utrecht

Onze projecten

Ga naar alle projecten

Make over
Voor / Na

Een mooi voorbeeld van een badkamer makeover project.

blog-perfect-bathroom

Onze diensten

Ontwerp & advies

Badkamer installatie

kitchen-bathroom-content-image

Betegelen

plumbing

Loodgieter

work-familybathroom-snap-3

Stucen

about-callout

Badkamer onderhoud

Ontdek al onze diensten

Veelgestelde vragen

Het is ontzettend belangrijk dat wij een goede inventarisatie kunnen maken van uw wensen. Aan de hand hiervan maken wij een offerte. U ontvangt tijdens het eerste intake gesprek meteen een offerte van ons.

De offerte bestaat uit verschillende onderdelen. Denk hierbij aan sanitair,  tegels, stucwerk, verfwerk, leidingwerk, timmerwerk, verlichting, accessoires etc. Tijdens het inventarisatie gesprek doorlopen wij een checklist met u om ervoor te zorgen dat we alle onderdelen in de offerte opnemen.

Badkamermaxx biedt de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dit kunnen wij doen omdat wij naast het installeren ook de materialen kunnen leveren. De installatie gebeurt door onze eigen medewerkers in loondienst. Wij hoeven dus geen externe bedrijven in te huren die het werk voor ons doet. Dit zorgt voor veel voordeel. Daarnaast kopen wij alle badkamer onderdelen collectief in.
Als u alleen zou willen oriënteren dan kunt u gerust langskomen, zonder afspraak.

Wenst u advies, begeleiding samen naar de materialen kijken en een offerte? Dan adviseren wij om een afspraak in te plannen met een van onze adviseurs. Het zou zonde zijn als u langskomt en het blijkt dat onze agenda’s vol gepland staan met afspraken.

 

Tijdens ons eerste gesprek is het belangrijk om uw wensen goed in beeld te krijgen. De personen achter de wensen vormen hiervoor de basis. Wie bent u? Waar houdt u van? Wat is uw smaak? En wat is uw droom badkamer zijn in eerste instantie de vragen die het fundament voor ons gesprek vormen. Daarnaast zijn het uiteraard de praktische vragen die belangrijk zijn om uiteindelijk te komen tot gedegen advies; Hoeveel personen maken gebruik van de badkamer? Gaat het om een bestaande badkamer of nieuwbouw? Welke badkamer elementen wenst u? Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die terugkomen tijdens ons eerste gesprek. Met uw antwoorden proberen wij te komen tot een mooi advies en een badkamer die bij u past.
Onze gesprekken zijn ontzettend belangrijk om tot een goede offerte te komen. Aan de hand van uw wensen stellen wij een zo gedetailleerd mogelijke offerte op. De offerte bevat alle elementen en afspraken die wij hebben gemaakt en vormen de basis van voor uw nieuwe badkamer project.

Maar, we zijn mensen. En onze mening verandert weleens. Blijkt achteraf dat u bijvoorbeeld toch een keuze maakt voor een douchekop of wat extra spotjes wilt laten inbouwen? Dan kunnen we aan de hand van uw nieuwe wensen de offerte aanpassen.

Wij adviseren altijd om een goede vergelijking te maken alvorens u overgaat tot het kopen van uw nieuwe badkamer.

Het is echter wel heel erg belangrijk dat u bij het vergelijken appels met appels vergelijkt. De markt kan af en toe erg ondoorzichtig zijn. Zo kan een onderdeel voor uw badkamer bij de ene aanbieder veel goedkoper zijn dan bij de ander , er hetzelfde uitzien, maar uiteindelijk kwalitatief toch veel minder zijn. Het is dan ook erg belangrijk om in uw vergelijking van badkamer onderdelen dezelfde merken te vergelijken. Daarnaast zijn de verschillen bij badkamer leveranciers te vinden in;

  • voorwaarden,
  • advies,
  • levering,
  • aanbetaling,
  • installatiewerkzaamheden
  • Kwaliteit van afwerking etc.

Ja wij adviseren wel altijd om te vergelijken. Maar realiseren ons ook dat het niet altijd even makkelijk is. Wij kunnen ook de vergelijking voor u maken. Met ons uitgebreid assortiment bieden wij verschillende merken aan en kunnen wij in ons advies rekening te houden met uw budget.

 

Uw wensen zijn ontzettend belangrijk. Maar het advies wat u kunt krijgen is net zo belangrijk. Het is van belang dat uw wensen passen binnen uw situatie. Kan ik een bad nemen? Past een dubbele wastafel wel? Heb ik nog ruimte om te bewegen? Allemaal vragen waar u misschien in eerste instantie niet aan heeft gedacht. Aan de hand van bouwtekeningen, goede gesprekken of eventueel een bezoek aan huis, kunnen wij achterhalen of uw wensen te realiseren zijn. Het komt weleens voor dat niet alles kan. Maar dankzij onze opgebouwde kennis en expertise kunnen wij goed meedenken en meekijken of we kunnen komen tot een mooie oplossingen

Uw persoonlijke wensen zijn ontzettend belangrijk. Het is voor ons als adviseur ontzettend belangrijk om goed in beeld te krijgen waar u van houdt, wat uw stijl is, hoe uw woning er op dit moment uitziet om vervolgens uw droombadkamer te realiseren. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld een hele uitgesproken mening heeft en uw keuze laat vallen voor een badkamer die ‘in de mode’ is. Het is aan ons om u te laten realiseren dat een badkamer met hele uitgesproken elementen niet tijdloos is. Aan de hand van onze reflectie vragen proberen wij uw keuzes te filteren en tot gedegen advies te komen. Het doel is om u een weloverwogen keuze te laten maken. Op deze manier komen wij samen tot badkamer op maat. Een badkamer die bij u past.

 

 

Als u zelf een installateur heeft voor uw badkamer dan kunt u de materialen en onderdelen los kopen. Wij helpen u graag hiermee.
Wij werken met alle A-merken. 

Denk hierbij aan: Aquaconcept, Assenti, Atlas Concorde, Bette, Dornbracht, Duravit, Easy Drain, Geberit, Geberit AquaClean, Geesa, Gira, Hansgrohe, HSK, Keuco, Laguna, Luxalon, Magnum, Nefit, Primabad, Sealskin, Sphinx Sanitair, Sphinx Tegels, Uponor, Vasco, Villeroy & Boch Sanitair, Villeroy & Boch Wellness, Villeroy & Boch Tegels, Xenz en Xclusive.

Voor alle materialen en badkamer onderdelen gelden bepaalde garantie voorwaarden. Tijdens onze gesprekken kunnen wij u daarover informeren.

U heeft een vast aanspeekpunt en begeleider wanneer u kiest voor de totaaloplossing van Badkamermaxx. Wij zullen erop toezien dat het project van A tot Z wordt uitgevoerd. Alles zal conform afspraak opgeleverd worden. De kosten voor de begeleiding zijn inbegrepen. 

 

 

De kracht van Badkamermaxx ligt bij haar medewerkers. Wanneer wij uw badkamer installeren dan gebeurt dit door ons eigen personeel. Het is de enige manier om de kwaliteit te waarborgen die wij willen bieden. Hiermee willen wij aangeven dat Badkamermaxx het belang ziet van goed personeel dat haar vak verstaat. Wij zorgen daar dan ook goed voor. En dit zien wij terug in de tevredenheid van onze klanten. De kans is ook erg groot dat u bij uw volgende badkamer over vijftien jaar dezelfde installateurs over de vloer krijgt ;-).

Wanneer u een badkamer koopt voor een nieuwbouw woning dan zult u hier nauwelijks hinder van ondervinden. Het is belangrijk dat wij de werkzaamheden afstemmen met eventueel andere verbouwers aan uw woning. Dit dienen wij met elkaar af te stemmen zodat alle vlot verloopt.

Gaat u uw huidige badkamer verbouwen? Dan ontkomt u helaas niet dat het wat wat hinder met zich meebrengt. Wij proberen dit zoveel mogelijk te beperken. Goede communicatie tijdens dit proces is belangrijk. Bij de oplevering zorgen wij er in ieder geval voor dat alles zo snel mogelijk klaar staat voor gebruik.

Als alles volgens wens gaat dan loopt de planning niet uit. Uiteraard kan de werkelijkheid ervoor zorgen dat dit anders uitpakt. De meeste problemen proberen wij vooraf in te calculeren en mee te nemen in de tijdsbepaling voor uw badkamer project. Maar, er kunnen zich altijd onvoorziene omstandigheden voordoen waardoor ook wij verrast worden. Wanneer wij verrast worden zullen wij ons uiterste best doen om een tandje bij te schakelen om ervoor te zorgen dat we onze planning halen.

 

Het liefste wilt u natuurlijk niet dat de planning uitloopt maar in de werkelijkheid kan er altijd iets voorkomen waardoor dit soms wel van toepassing is. Denk hierbij aan een langere droogtijd van het stucwerk, ziekte van werklieden, meerwerk, etc. Vraag uw badkamerspecialist dit altijd zo snel mogelijk te melden. Schuit Totaal Wonen probeert uiteraard zo snel mogelijk te schakelen zodat we de vertraging kunnen versnellen.

Uiteraard staat Badkamermaxx garant voor haar materialen en werkzaamheden. Wij adverteren er immers mee. Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt geniet van uw badkamer bieden wij 2 jaar garantie op uw badkamer. Daarbovenop geldt voor de badkamer onderdelen en de installatie natuurlijk ook de fabrieksgarantie. Deze garanties verschillen per fabrikant en variëren van 2 tot 20 jaar.

Neem contact op

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden

Bel: +31 6 38409943